Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Aki betölti a hiányt – Más kép könyvbemutató Mátrai Szilviával

2022. február 22. kedd 18 óra
Aki betölti a hiányt könyvbemutató

A Más kép író-olvasó találkozó ezúttal rendhagyó módon könyvbemutatóval jelentkezik. Huszárik Kata vendége Mátrai Szilvia, Aki betölti a hiányt című regény szerzője.

„Mindig lenyűgöz, mennyire különbözőképpen látjuk és láttatjuk ugyanazt az embert vagy jelenséget, attól függően, hogy milyen nézőpontból és távolságból szemléljük.”

Mátrai Szilvia regénye, az Aki betölti a hiányt, lélektani korrajz a teljesség kereséséről. Három tragikusan fordulatos női sors különös összefonódásán keresztül jelenik meg a ma emberének egyik legnagyobb dilemmája: képesek vagyunk belátni, hogy hiábavaló a külső ingereket hajszolni, amikor valójában belső hiányosságaink miatt szenvedünk.

A Csömörön élő szerző szakmája szerint coach és tréner. Az írást önismereti céllal kezdte, majd 2016-ban Terézanyu-különdíjat nyert, ami egyre több és tudatosabb írásra inspirálta. Első regénye, az Aki betölti a hiányt fikció, valahol a szórakoztató és szépirodalom határán, amely lélektani jelenségekkel illusztrálva a nézőpontváltásokra, empátiára és toleranciára hívja fel az olvasó figyelmét.  

A program ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.

A rendezvényen való részvétel a mindenkori járványügyi szabályoknak megfelelően lehetséges. Maszk viselése az intézmény területén és a rendezvény alatt kötelező.  

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Kategóriák

Dátum

Date

2022 febr 22

Időpont

Time

18:00 - 20:00

Díja

Cost

Ingyenes

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4