Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Csömöri napok másképp
Krammer Big Band koncert

2021. június 27. vasárnap 18 óra
Krammer Big Band Csömör

A csömöri napok záróeseménye a népszerű Krammer Big Band koncertje a művelődési házban

A Krammer Big Band a csömöri Krammer Teréz Zeneiskola nagyobb növendékeiből, tanáraiból alakult 2011-ben, és mint neve is jelzi, a big band zenei stílus művelik .Eleinte fúvós könnyűzenét játszott az együttes, de a később hozzájuk csatlakozó a műfajt kedvelő helyi muzsikusokkal kiegészülve, lehetővé vált a big band zenei stílus művelése. A közös muzsikálás örömén kívül, működésük lényegének tartják a jazz-zene ezen formájának népszerűsítését, fontos számukra a tehetséges növendékek zenekari muzsikálási lehetőségének biztosítása, valamint a zeneiskolai és helyi rendezvényeken a kikapcsolódni vágyó közönség kulturált szórakoztatása. A zenekar rendszeresen részt vesz minősítő versenyeken itthon és külföldön egyaránt.

2016-ban a Budapesti Big Band fesztiválon  és a magyar Jazz Szövetség által szervezett minősítő versenyen A kategóriában Arany minősítést ért el az együttes, a csehországi Ceska Kamenicében rendezett nemzetközi minősítő versenyen 2017-ben Arany minősítést és 3. helyezést ért el az együttes. 2018-ban készült el az együttes második CD lemeze. A zenekar művészeti vezetője: Hidegkuti Zoltán.

A belépés ingyenes, de csak védettségi igazolvánnyal érkezőket várunk!

Legfeljebb 200 főt tudunk fogadni, előregisztráció szükséges, 0 Ft-os jegyet itt a honlapon kell igényelni, és az érkezéskor jegyellenőrzést követően tudjuk beengedni a látogatókat.

Ételt, italt behozni nem lehet, fogyasztani a Művházbüfében lehetséges.

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Dátum

Date

2021 jún 27

Időpont

Time

18:00

Díja

Cost

ingyenes

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4