Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Élményfoglalkozás Csömörön | kreatív önismeret

2020. augusztus 18. kedd 17 óra
elmenfoglalkozas

Kellemes augusztusi élményfoglalkozásra invitállak! A foglalkozás során lehetőséged nyílik, hogy különféle gyakorlatok során, a képzőművészet eszközeivel jobban megismerd önmagad, értékeidet, motivációdat, másokhoz való kapcsolódásodat. A foglalkozás többi tagjai külső szemlélőként visszajelzéseikkel segíthetik ezt a folyamatot. Így csak magadat és alkotási vágyadat hozd – a többi hozzávaló biztosítva van!

A program során minősítés nélküli légkörben alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk – mindenki annyit oszt meg másokkal, amennyi jólesik. A foglalkozáson való részvételhez nem szükséges előzetes tudás, ismeret, művészeti előképzettség, jártasság vagy különösebb kézügyesség.

Részvételi díj: 1800 Ft

Ha nagyon szeretnél részt venni az alkalmon, de esetleg nehézséget jelent a részvételi díj kifizetése, úgy írj egy üzenetet! Szükség esetén kedvezmény kapható, egyéni megbeszélés alapján. Szeretném, hogy ne a részvétel díja tartson valakit távol a lehetőségtől.

A résztvevők maximális létszáma 15 fő. A programon résztvevők létszáma korlátozott, ezért jelentkezésed az összeg befizetésével válik véglegessé! Jelentkezési sorrendben van lehetőség a regisztrációra.

A csoportfoglalkozás 2020. augusztus 18-án 17.30-kor kezdődik és egészen 20.00-ig tart. Amennyiben korábban érkezel, van lehetőséged meginni egy frissítőt, megismerni a helyet. A bizalmas légkör biztosítása érdekében a program megkezdését követően nincs lehetőség a csatlakozásra.

A program helyszíne: Petőfi Sándor Művelődési Ház Csömör – 2141 Csömör, Vörösmarty utca 1.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bizalommal!
Jelentkezés és további információ: tothczopyk@gmail.com

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Kategóriák

Dátum

Date

2020 aug 18

Időpont

Time

17:00 - 20:00

Díja

Cost

1800 Ft

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4