Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Más kép író-olvasó találkozó
Krusovszky Dénessel – ELHALASZTVA

2021. 11. 30. kedd 18 óra
Krusovszky Dénes

Az önkormányzat és az intézményvezető közös egyeztetése során a vírushelyzetre való tekintettel november 29-től a művelődési házban beltéri rendezvények nem lesznek. A Más kép író-olvaló találkozót egy későbbi időpontban tervezzük megtartani.

Megértésüket köszönjük!

Huszárik Kata színművésznő vendége Krusovszky Dénes, József Attila-díjas költő, író, műfordító, a Magyar Narancs munkatársa, a Versum világirodalmi portál szerkesztője.

Krusovszky Dénes nemzedékének egyik legjelentősebb költője. Első regénye generációkon és országhatárokon átívelő történet. Az Akik már nem leszünk sosem nemcsak a személyes és a társadalmi emlékezetről, de a továbbélésről is szól. Hogyan határozzák meg jelenünket a talán nem is ismert múltbeli történetek, és hogyan tudunk velük együtt felelős, szabad felnőtteké válni.

A Más kép író és olvasó találkozón kávéházi hangulat keretében, egy csésze tea és aprósütemény mellett, Huszárik Kata színművésznő beszélget Krusovszky Dénessel irodalomról, művészetről, alkotásairól, az életről. A beszélgetés végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni a nézőközönség részéről, illetve könyveket dedikálni.

Jegyár 700 Ft.

Jegyek 2021. november 4-től kaphatók elővételben a helyszínen.

A programon való részvétel a mindenkori járványügyi szabályoknak megfelelően lehetséges. A jelenlegi szabályozás értelmében a művelődési ház területére maszkban lehet belépni, ugyanakkor a rendezvényen nem kötelező a maszkviselés.

Szervező:

Csömör Nagyközség Önkormányzata
és Petőfi Sándor Művelődési Ház

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Kategóriák

Dátum

Date

2021 nov 30

Időpont

Time

18:00 - 20:00

Díja

Cost

700 Ft

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4