Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Orlai Produkció: Hárman a padon színházi előadás MŰSORVÁLTOZÁS!

2023. február 24. péntek 19 óra
Műsorváltozás: A kellékes című előadás

Értesítjük a tisztel látogatóinkat, hogy egészégügyi okok miatt a 2023.02.24 19 órára tervezett Hárman a padon című darab elmarad, és helyette az Orlai produkciótól A kellékes című előadást láthatják Kern Andrással.

Sajnálattal kaptuk a hírt, hogy egészségügyi okok miatt a Hárman a padon című előadás elmarad, ugyanakkor az Orlai produkció egy másik kiváló darabbal érkezik hozzánk ezen a napon: Kern András előadásában A kellékes.

A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek erre a darabra is, nincs szükség azokat visszaváltani, a már korábban megkapott Hárman a padon jeggyel tudják megnézni, más teendőjük nincs.

Amennyiben mégsem szeretnék az új darabot megtekinteni, kérjük ezt minél hamarabb jelezzék e-mailben, hogy a jegy árát vissza tudjuk utalni.

A jegyár visszatérítésének igényét legkésőbb az előadás napjáig, február 24-ig tudjuk fogadni, ezután nem áll módunkban a visszatérítés.

Kérjük, emailben jelezze pénzvisszafizetési igényét az info@muvhazcsomor.hu címen. Az online jegyet vásárlóknak visszautaljuk, a helyszíni vásárlásokat a helyszínen tudjuk visszafizetni.

Szíves megértésüket köszönjük!

TARTALOM

Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a „vasnemzedék” utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait. A leélt és végigküzdött XX. század vége egy zsúfolt lakótelepen éri őket. A nő szelíd és jókedvű maradt – de a hajdan erős fiúk, akik valaha bátor katonák, aztán szorgos munkásemberek, derék családapák, büszke, öntudatos férfiak voltak – most már emlékeken merengő, rozoga, mogorva úriemberek. Ki egyedül, ki a családjától éppen csak megtűrten, de mindenképpen magányosan éldegél… lejár erre a kis térre, hogy a padon üldögélve várakozzon cél nélkül – és szót váltson azzal, aki hasonlóan járt.

Nem ismerik egymást, de lassacskán, ahogy rendre összefutnak a padnál… barátok lesznek. A barátságuk pedig fokozatosan feltölti őket, a kiürültség érzetét felváltja a valahová tartozás biztonsága, az újonnan felvett szokások megnyugtató rutinja.

A feleslegesség, a szeretetnélküliség, a céltalanság szürkesége alól kibomlik az életszeretet, az egymásba kapaszkodás, az örök szövetségeskeresés szívmelengető, ezerszínű, derűs palettája. Ebből a megtalált biztonságból pedig új kalandvágy születik – így elhatározzák, hogy még egyszer, utoljára, belevágnak egy kalandba.

SZEREPLŐK

Benedek Miklós(Luigi Lapaglia)
Gálvölgyi János(Bocca Libero)
Egri Márta(Ambra)

RENDEZŐ

Göttinger Pál

MINDEN JEGY ELKELT!

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Kategóriák

Dátum

Date

2023 febr 24

Időpont

Time

19:00

Díja

Cost

3900 Ft

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4