Petőfi Sándor Művelődési Ház,
2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Petőfi Sándor Művelődési Ház, 2141 Csömör, Vörösmarty u. 1.

Menü:

Country terasz – Redneck Roadkill koncert

2022. 07. 15. péntek 19:30

Művházterasz nyáron minden pénteken 19.30-tól a művelődési ház teraszán. Minden koncert mellé más és más gasztronómiai kínálatot biztosít a művházbüfé.

A Redneck Roadkill zenekar azért alakult, hogy bemutassa hazánkban és Európában az USA déli államaira jellemző stílust és zenei világot. A country zene, amely a maga valójában ritkán ér ide a tengerentúlról, mára nagyon technikás, komoly zenei megoldásokkal bíró műfajjá vált.
Ezért tapasztalt zenészek gyűltek össze és mind zeneileg, mind stílusban, hitelesen próbálják visszaadni a közönségek a country zenén belül is azt a speciális világot, ahol az autentikus hillbilly, a ’70-es évek kamionos zenéin keresztül a modern rockos vonalakat és az ’50-es évek táncolható rockabilly műfajait gyúrták egybe.
A végeredmény gyorsan népszerűvé vált: Németországi nagylemez után (mely mára Európán kívül Japánban és Ausztráliában is kapható), egymást érték a különböző díjak (pl.:The Akademia Music Awards (USA)- 2015 december-Legjobb Country Album…stb)…egészen a Big Tree Session DVD megjelenéséig. 2019-ben pedig megjelent a második albumuk 17 Tales címmel.
Koncertjeiken garantálják az igazi „bulis” hangulatot, táncolható, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt élvezhető, professzionális, élő zenéjükkel.
Tekintse meg a Redneck Roadkill weboldalának „MÉDIA” menüjét is, ahol különböző TV-s, Rádiós és Sajtó interjúkat talál a zenekarról.

Hallgassanak meg a zenekartól egy kis ízelítőt ITT.

A belépő 1000 Ft/fő, jegyeket elővételben is lehet már venni a helyszínen, és a művelődési ház online felületén.

A rendezvényre ételt, italt behozni tilos, fogyasztani a művházbüfében lehetséges.

Támogató:

Az eseményig hátralevő idő:

Az esemény véget ért.

Kategóriák

Dátum

Date

2022 júl 15

Időpont

Time

19:30 - 22:00

Díja

Cost

1000 Ft

Tekintse meg programfüzetünket!

Foglalja le helyét kedvenc előadására még ma!

Kövessen minket Facebookon

A szüreti főzőverseny válogatott receptjei megvásárolható a művelődési házban

szureti bogracsolo szakacskonyv

Támogatóink

big_csoori_alap_rgb-4